Linneboxar i sortimentet

Hur fina är inte dessa? En vacker linnebox som du får välja till tio favoritbilder på exklusivt fine art-papper monterat med passpartout, riktigt lyxigt! Du kan dessutom välja till ett litet staffli eller en “kloss” så att du kan ha framme en bild i taget!
Dessa fina boxar finns att beställa hos mig, det är så roligt att få se alla produkter, snart har jag fått hem alla de produkter som jag kommer att erbjuda, jag väntar på några till som förhoppningsvis dyker upp snart!
Självklart får även ni som redan fotat hos mig beställa produkter genom mig om ni skulle önska det! Det är bara att ni hör av er så skickar jag en lista med vilka produkter som finns med prislista! Vill ni komma hit till min studio för att titta på produkterna så är ni givetvis välkomna 🙂

Så roligt att äntligen kunna ha tid för att erbjuda produkter! Den tiden har inte funnits tidigare då ja varit föräldraledig, men nu när jag snart kommer att jobba med företaget på 50% så kommer jag äntligen att kunna erbjuda en mängd fantastiska produkter (kommer fortfarande att gå att köpa digitala filer också) men ärligt talat, bilderna gör ju sig såå mycket bättre som en stoor tavla eller ett vackert album än på ett usb-minne eller i datorn, eller hur? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *