gravidfotografering Tidaholm

GRAVIDFOTOGRAFERING

En gravidfotografering kan göras utomhus året om! Alla årstider har sin charm och det finns många smultronställen i Tidaholm där vi kan skapa vackra bilder.

gravidfoto tidaholm

“Beroende på hur snabbt din mage växer och hur du mår så brukar en gravidfotografering genomföras när du är mellan vecka 25-35 och du kan boka din fotografering så snart du vet att du vill göra en gravidfotografering.

En gravidfotografering med mig ska upplevas som avslappnad och rolig, känn inga krav på att du behöver titta in i kameran och se glad ut, jag förevigar dig precis som du är och jag vet att många inte känner sig bekväma framför kameran.

 

gravidfotograf
Stickad tröja, sommarklänning eller långklänning? Vad vill du ha på dig på din fotografering?
Hos mig finns ett antal plagg att låna men du får lika gärna ha på dig dina egna kläder!
Vi brukar också hinna med minst ett ombyte om du önskar mer variation i dina bilder.

gravidfotografering

INNAN FOTOGRAFERINGEN

Du kontaktar mig, gärna så snart som möjligt för att säkra en tid som passar dig. Jag fotograferar mestadels på vardagar, men erbjuder också ett begränsat antal helgtider.
Fundera på om du har några önskemål.

Tillsammans väljer vi en plats utefter dina önskemål.
Det går också att fotografera mer tidlösa bilder i studion. Och du kan också kombinera både studio och utomhus för mer variation.
Meddela också mig om partner/blivande storasyskon också ska vara med på kort, för det får de givetvis vara om ni önskar det!

Om du vill låna kläder utav mig så får du en länk till ett galleri med de kläder som finns att låna, samt info om storlek på dessa.

När det närmar sig fotografering så hörs vi av ett par dagar innan för att kolla över väderprognosen. Vid eventuellt regn kan vi behöva flytta fotograferingen någon timme, eller flytta fram till en annan dag.

sussies foto

UNDER FOTOGRAFERINGEN

Vi träffas på den plats vi bestämt och jag kommer att guida dig genom hela fotograferingen.
Hur du ska hålla händerna och hur du ska stå. Vissa kan känna sig obekväma framför kameran, och jag försöker göra det till en lättsam stund och det är inga krav på att du måste titta in i kameran och se glad ut.

Jag kommer att varva mellan närbilder/detaljbilder, halvkropp och helkroppsbilder och i olika miljöer om du har önskat det.
Vi hinner också med ett eller flera ombyten om du vill ha mer variation i dina bilder.

gravidfotograf

EFTER FOTOGRAFERINGEN

1-2 veckor efter din fotografering så kommer du att få en länk till ditt personliga galleri. Här har du alla dina utvalda bilder där du kan välja dina favoriter.

Du väljer dina bilder i lugn och ro hemifrån. Önskar du hjälp eller vill se produkterna på riktigt så är du såklart välkommen till studion på en personlig bildvisning.

Väljer du digitala bilder så kommer du sedan att få dessa på ett usb-minne om du vill det. Du kommer att få dina digitala bilder i både färg och svartvitt.
Dessa bilder är högupplösta, vilket innebär att du kan förstora så stort du vill och även så många gånger du vill.

När dina digitala bilder är klara för leverans kommer du även att kunna ladda ner dina bilder ifrån ditt galleri.

Önskar du köpa produkter så lägger du din beställning hos mig via mail. Sedan är det olika leveranstider och det kommer jag att meddela dig om vid din beställning.Vissa produkter beställer jag, och vissa har jag hemma och monterar själv.
Större beställningar hämtas upp i min studio, och mindre beställningar kan jag skicka via post.

När dina bilder levereras så skickar jag en faktura till din mail. Den ska vara betald inom 30 dagar.

gravidfotografering i tidaholm

BOKA DIN FOTOGRAFERING

En gravidfotografering hos mig kostar 800 kr och då ingår ca 60 minuter fotografering. Därefter tillkommer pris för digitala bilder och/eller produkter
Fotografering inkl 5 digitala bilder kostar 2400kr med möjlighet att köpa till fler!

kontakta mig för fullständig prislista

De digitala bilderna är högupplösta så att du kan framkalla och förstora som du vill.

 

 

 

För att komma i kontakt med mig kan du fylla i detta formulär: