nyföddfotografering

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Livets första fotografering! Såhär liten är din bebis bara en liten, liten stund, glöm inte att föreviga den allra första tiden.

fotograf skövde

En nyföddfotografering hos mig innebär naturliga poser, avskalat, tidlöst och med fokus på bebisen. Ni får också gärna ta familjebilder och/eller syskonbilder när ni besöker studion.

sussies foto

En nyföddfotografering tar lite längre tid, och därför erbjuder jag ett begränsat antal fotograferingar varje månad. Hör gärna av dig i god tid för att boka din fotografering.

nyföddfotografering

INNAN FOTOGRAFERINGEN

Kontakta mig redan under graviditeten så antecknar jag ert BF-datum. När ni sedan fått komma hem med er bebis så hör ni av er till mig och vi bokar in en dag för fotografering. Boka gärna i god tid då denna typ av fotografering tar lite längre tid så finns det begränsat med tider.

Fundera gärna lite kring vad du har för önskemål om bilder, några speciella färger? Rekvisita? En nyföddfotografering hos mig är ganska enkel och avskalad med fokus på bebisen och tidlösa bilder.

Meddela också om ni vill ta familjebilder och/eller syskonbilder. Detta görs i så fall i början eller slutet av fotograferingen, då syskon kan tröttna snabbt.
Det finns också en lekplats ett par hundra meter bort som gärna får utnyttjas!

Önskar ni familjebilder/syskonbilder så rekommenderar jag ljusa kläder till ljus bakgrund, och mörka kläder till mörk bakgrund, men huvudsaken är att ni har kläder som ni trivs i.

nyföddfotografering

UNDER FOTOGRAFERINGEN

När du kommer till studion så kommer en värmefläkt att vara igång, vilket innebär att det kommer vara väldigt varmt under er fotografering.

Jag brukar börja med familjebilder och syskonbilder om ni önskar det. Och då väljer ni om ni vill att bebisen ska ha kläder på sig eller ej.

Sedan brukar jag ta enskilda bilder på den nyfödda, vill ni gärna ha sovande bilder så kan ni vara förberedda på att det ibland tar lite tid att komma till ro och somna djupt. Det kan krävas flera matpauser och blöjbyten.

Om det är en nyfiken liten bebis som trots allt inte vill sova, så kommer vi att ta bilder när han/hon är vaken, det blir också jättefint.

Säkerheten går alltid först, och ni kan känna er trygga med att jag hanterar er bebis. Jag har gått utbildningar inom posering och säkerhet och skulle aldrig göra något som bebisen inte klarar av. Jag fotar endast i naturliga poser som bebisen själv kan ligga i.

I studion finns många olika filtar att välja mellan som bakgrund. Det finns också små hårband, mössor & sjalar om du önskar det till din fotografering.

Det finns också ett antal korgar/baljor att placera bebisen i för mer variation i bilderna.
Jag brukar variera mellan att fota närbilder, detaljbilder och bilder där hela bebisen syns, kom gärna med önskemål!

nyföddfotograf

EFTER FOTOGRAFERINGEN

1-2 veckor efter din fotografering så kommer du att få en länk till ditt personliga galleri. Här har du alla dina utvalda bilder där du kan välja dina favoriter.

Du väljer dina bilder i lugn och ro hemifrån. Önskar du hjälp eller vill se produkterna på riktigt så är du såklart välkommen till studion på en personlig bildvisning.

Väljer du digitala bilder så kommer du sedan att få dessa på ett usb-minne om du önskar det. Du kommer att få dina bilder i både färg och svartvitt.
Dessa bilder är högupplösta, vilket innebär att du kan förstora så stort du vill och även så många gånger du vill.
När dina digitala bilder är klara för leverans kommer du även att kunna ladda ner dina bilder ifrån ditt galleri.

Önskar du köpa produkter så lägger du din beställning hos mig via mail. Sedan är det olika leveranstider och det kommer jag att meddela dig om vid din beställning. Vissa produkter beställer jag, och vissa har jag hemma och monterar själv.

Större beställningar hämtas upp i min studio, och mindre beställningar kan jag skicka via post.

När dina bilder levereras så skickar jag en faktura till din mail. Den ska vara betald inom 30 dagar.

nyföddfotografering

BOKA DIN FOTOGRAFERING

En fotografering hos mig kostar 800 kr och då ingår ca 60 minuter fotografering.

Efter fotograferingen väljer du om du vill köpa digitala bilder eller produkter.
Vid bokningsförfrågan så skickar jag fullständig prislista.

Pris för digitala bilder:
1 bild: 500kr (1300kr totalt)
5 bilder: 1600kr  (2400kr totalt)
10 bilder: 2100kr (2900kr totalt)
20 bilder: 3100 kr (3900kr totalt)
ALLA bilder: 4100kr (4900kr totalt)

De digitala bilderna är högupplösta så att du kan framkalla och förstora som du vill

 

 

 

För att komma i kontakt med mig kan du fylla i detta formulär: