nyföddfotografering

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Livets första fotografering! Såhär liten är din bebis bara en liten, liten stund, glöm inte att föreviga den allra första tiden.

fotograf skövde

En nyföddfotografering hos mig innebär naturliga poser, avskalat, tidlöst och med fokus på bebisen. Ni får också gärna ta familjebilder och/eller syskonbilder när ni besöker studion.

sussies foto

Under en nyföddfotografering avsätter jag ca 90 minuter och vi hinner ta både familjebilder, syskonbilder och enskilda bilder på den nyfödda.

nyföddfotografering

INNAN FOTOGRAFERINGEN

Kontakta mig gärna redan under graviditeten så antecknar jag ert BF-datum. När ni sedan fått komma hem med er bebis så hör ni av er till mig och vi bokar in en dag för fotografering. När bebisen är runt 1-2 veckor brukar det passa bra att göra en nyföddfotografering men det går såklart bra att göra lite senare också.

Fundera gärna lite kring vad du har för önskemål om bilder, några speciella färger? Rekvisita? En nyföddfotografering hos mig är ganska enkel och avskalad med fokus på bebisen och tidlösa bilder. Önskar du poserade bilder med sovande bebis så rekommenderar jag att boka 2 fototider för att bebisen verkligen ska sova djupt.

Meddela också om ni vill ta familjebilder och/eller syskonbilder, det ingår självklart! Vill ni inte vara med på bild så finns det andra sätt att vara med genom tex era händer som håller i barnet på olika sätt.

Önskar ni familjebilder/syskonbilder så rekommenderar jag ljusa kläder till ljus bakgrund, och mörka kläder till mörk bakgrund, men huvudsaken är att ni har kläder som ni trivs i.

nyföddfotografering

UNDER FOTOGRAFERINGEN

När du kommer till studion så kommer en värmefläkt att vara igång, vilket innebär att det kommer vara väldigt varmt under er fotografering.

Jag brukar börja med familjebilder och syskonbilder om ni önskar det. Och då väljer ni om ni vill att bebisen ska ha kläder på sig eller ej.

Sedan brukar jag ta enskilda bilder på den nyfödda, vill ni gärna ha sovande bilder så kan ni vara förberedda på att det ibland tar lite tid att komma till ro och somna djupt, därför rekommenderar jag att ni bokar två tider (totalt 3 timmar) så att vi hinner få de bilder ni önskar, det kan krävas flera matpauser och blöjbyten. 

Säkerheten går alltid först, och ni kan känna er trygga med att jag hanterar er bebis. Jag har gått utbildningar inom posering och säkerhet och skulle aldrig göra något som bebisen inte klarar av. Jag fotar endast i naturliga poser som bebisen själv kan ligga i.

I studion finns många olika filtar att välja mellan som bakgrund. Det finns också små hårband, mössor & sjalar om du önskar det till din fotografering.

Det finns också ett antal korgar/baljor att placera bebisen i för mer variation i bilderna.
Jag brukar variera mellan att fota närbilder, detaljbilder och bilder där hela bebisen syns, kom gärna med önskemål!

nyföddfotograf

EFTER FOTOGRAFERINGEN

1-2 veckor efter din fotografering så kommer du att få en länk till ditt personliga galleri. Här har du alla dina utvalda bilder där du kan välja dina favoriter.

Du väljer dina bilder i lugn och ro hemifrån. Önskar du hjälp eller vill se produkterna på riktigt så är du såklart välkommen till studion på en personlig bildvisning.

Väljer du digitala bilder så kommer du sedan att få dessa på ett usb-minne om du önskar det. Du kommer att få dina bilder i både färg och svartvitt.
Dessa bilder är högupplösta, vilket innebär att du kan förstora så stort du vill och även så många gånger du vill.
När dina digitala bilder är klara för leverans kommer du även att kunna ladda ner dina bilder ifrån ditt galleri.

Önskar du köpa produkter så lägger du din beställning hos mig via mail. Sedan är det olika leveranstider och det kommer jag att meddela dig om vid din beställning. Vissa produkter beställer jag, och vissa har jag hemma och monterar själv.

Större beställningar hämtas upp i min studio, och mindre beställningar kan jag skicka via post.

När dina bilder levereras så skickar jag en faktura till din mail. Den ska vara betald inom 30 dagar.

nyföddfotografering

BOKA DIN FOTOGRAFERING

En nyföddfotografering hos mig kostar 800 kr och då ingår ca 90 minuter fotografering. Därefter tillkommer pris för digitala bilder och/eller produkter.
Vill du ha poserade/sovande bilder och lite mer fototid så rekommenderar jag att boka två tider.

Fotografering inkl 5 digitala bilder kostar 2400kr med möjlighet att köpa till fler!

kontakta mig för fullständig prislista

De digitala bilderna är högupplösta så att du kan framkalla och förstora som du vill.

 

 

 

För att komma i kontakt med mig kan du fylla i detta formulär: