Födelsedag och nytt inför hösten!

Igår var det min födelsedag!
Hade en väldigt härlig dag och kväll med fint väder! Äntligen lite sommar! (även om den verkar borta idag igen) 😉

Jag avslöjade också igår vad som kommer att hända med Sussies foto till hösten, och från och med september så kommer jag att jobba med företaget på 50% vilket kommer bli såå roligt! Jag kommer ha möjlighet att ta något fler bokningar än tidigare, och dessutom kommer jag att börja erbjuda ett antal fantastiska produkter! Detta har jag jobbat med väldigt mycket nu under sommaren för att få hem ett sortiment som jag tror kommer passa mina kunder! Och det är såå fina produkter, jag kommer att visa så småning om!

Jag kommer också att börja med personliga bildvisningar, då kommer ni till min studio ett par veckor efter er fotografering och får se era bilder, samt titta på alla produkter och lägga er beställning! Detta innebär också att jag gjort om min prislista och nu betalar ni först för er fotografering och sen på bildvisningen lägger ni er beställning av produkter och/eller digitala filer! Kommer att bli toppenbra detta!

Jag fotograferar gravida, nyfödda, barn&familj utomhus samt i studio! Är DU intresserad av en fotografering med mig? Skicka iväg ett mail till info@sussiesfoto.se och berätta vilken typ av fotografering du är intresserad av så kommer jag att skicka dig mer info 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *