studiofotografering

STUDIOFOTOGRAFERING

Vill du ha stilrena, naturliga och tidlösa bilder? Då är du välkommen att boka en fotografering i studion!

studiofotografering

3 månader när din bebis lärt sig skratta? 6-7 månader när sitta är det roligaste som finns? Eller vill du fira en blivande 1-åring med klassiska studiobilder? Alla åldrar har sin charm och du väljer vilken ålder du allra helst vill föreviga.

studiofotografering

I studion finns det många möjligheter! Fundera på om du vill ha ljus eller mörk bakgrund, eller båda delar. Vill du att jag gör i ordning en lite mer “hemmamiljö” i studion så går det också bra!

studiofotografering

Vill ni passa på att även ta familjebilder eller syskonbilder under er fotografering? Det går såklart jättebra och brukar bli värdefulla bilder.

studiofotografering

INNAN FOTOGRAFERINGEN

Kontakta mig så snart du vet att du vill göra en fotografering så bestämmer vi en tid. Jag fotograferar mestadels vardagar men erbjuder ett fåtal antal helgtider också.

Fundera sedan på om du har några önskemål, vilken bakgrund du vill ha. Om du vill ha med rekvisita på dina bilder, kanske vill du ta med en egen personlig nalle eller något annat? Det finns också en hel del rekvisita att låna i studion, som tex små pinnstolar, gungstol, korgar/baljor, träklossar m.m

Fundera också på om ni vill ta familjebilder och/eller syskonbilder. Kanske har ni också en fyrbent familjemedlem som också vill vara med på bild?

Du kan också fundera på vad du vill ha för kläder på ditt barn? Oftast hinner vi med 1-2 ombyten också om ni önskar det. Det finns också ett visst antal plagg att låna i studion för den som vill, de flesta plagg passar 6-12 månader. Rosetter och små gubbkepsar finns också att låna.

studiofoto tidaholm

UNDER FOTOGRAFERINGEN

När ni kommer till studion så brukar jag börja med att bekanta mig med barnet/barnen lite. Det kan ta lite olika lång tid innan de är bekväma med mig. Vissa barn vill utforska studion lite innan vi börjar fota, och det är helt okej, vi tar det i barnets takt och det är ingen stress. Det kommer också att finnas tid till ett litet mellanmål om det skulle behövas, ibland kan det ta på krafterna att fotograferas!

Vi fotograferar efter era önskemål och det finns rekvisita att låna i studion, det går också såklart bra att ta med något eget personligt, tex ett gosedjur, en gåbil eller kanske en liten leksak som betyder mycket.

studiofotografering skövde

EFTER FOTOGRAFERINGEN

1-2 veckor efter din fotografering så kommer du att få en länk till ditt personliga galleri. Här har du alla dina utvalda bilder där du kan välja dina favoriter.

Du väljer dina bilder i lugn och ro hemifrån. Önskar du hjälp eller vill se produkterna på riktigt så är du såklart välkommen till studion på en personlig bildvisning.

Väljer du digitala bilder så kommer du sedan att få dessa på ett usb-minne om du vill det. Du kommer att få dina digitala bilder i både färg och svartvitt.
Dessa bilder är högupplösta, vilket innebär att du kan förstora så stort du vill och även så många gånger du vill.
När dina digitala bilder är klara för leverans kommer du även att kunna ladda ner dina bilder ifrån ditt galleri.

Önskar du köpa produkter så lägger du din beställning hos mig via mail. Sedan är det olika leveranstider och det kommer jag att meddela dig om vid din beställning.Vissa produkter beställer jag, och vissa har jag hemma och monterar själv.
Större beställningar hämtas upp i min studio, och mindre beställningar kan jag skicka via post.

När dina bilder levereras så skickar jag en faktura till din mail. Den ska vara betald inom 30 dagar.

BOKA DIN FOTOGRAFERING

En studiofotografering hos mig kostar 800 kr och då ingår ca 60 minuter fotografering

Därefter tillkommer pris för digitala bilder och/eller produkter

Fotografering inkl 5 digitala bilder kostar 2400kr med möjlighet att köpa till fler!

kontakta mig för fullständig prislista

De digitala bilderna är högupplösta så att du kan framkalla och förstora som du vill.

 

 

Välkommen att kontakta mig för att boka din fotografering eller för att få mer information: