Inskolning

Mina två älskade hjärtan!

Igår började inskolningen med Dante, och det har hittills gått jättebra! Han är en nyfiken liten kille och så har vi ju en himla bra förskola med bra pedagoger också! Ett extra plus är att det bara är 300 m att gå dit också 😉
Milton däremot är lite mer “mammig” och vill helst vara med mig, men det kommer att gå bättre sen när jag lämnar både honom och Dante på förskolan, när han vet att jag inte är där. Kommer nog bli en toppenhöst! Barnen får gå ca 20 timmar i veckan, och jag har tid att jobba med mitt företag 20 timmar i veckan, och sen få relativt mycket tid ihop med barnen också!

Och som jag ser fram emot att få satsa lite mer på företaget! Tid är verkligen det som behövs efter en hektisk vår med många bokningar, äntligen dags för lite mer struktur och kanske något fler lediga kvällar 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *