Kommande “tips-inlägg”

Tack för alla kommentarer om mitt förra inlägg, kul att många uppskattade lite fototips 🙂
Jag ställde också frågan på min instagram om ni ville ha fler tips, och i så fall vad? Kommentera gärna om du har förslag! Jag fick bland annat förslag om att skriva lite tips om redigering, ljussättning och fotografering inomhus 🙂 Ska se vad jag kan knåpa ihop för inlägg framöver.

Efter jobbet idag så åkte vi och köpte pizzor och tog med till badstranden för ett kvällsdopp och lite kvällsmat. Sommaren när den är som bäst. Imorgon packar jag med mig barnen och åker till mamma (mormor) och badar för fullt på min lediga dag, det känns välbehövligt efter en intensiv vecka med mycket jobb. (dock är det inte precis semester med två vildingar…) 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *