Fotografering bland solrosor

Kolla in mina fina killar bland solrosorna! Vilken vacker blomma det är ändå 🙂 SÅ stora!
Dessa bilder är tagna i Östra Gerum, tack Karl för att vi fick fota hos dig 🙂

Måndag och ny vecka! Idag har det blivit lite kvällsjobb och har faktiskt hunnit med att beta av en hel del! “Att-göra-listan” är fortfarande lång men nu känner jag mig inte lika stressad med att få klart saker och ting, en sak i taget så ska jag nog hinna ikapp snart 🙂

Det märks också att en del kanske är tillbaka på sina jobb? Det brukar nämligen ramla in fler mail då och det har det gjort idag 🙂 Ytterligare några bokningar i höst och även så långt fram som i januari, superroligt tycker jag när det ramlar in förfrågningar om fotografering,  blir lika glad varje gång 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *