Backup och lagring av bilder

Bäst att hålla pappa i handen <3 Älskar barn & familjefotograferingar utomhus!

Idag har jag bland annat sorterat lite bilder och gjort backup. Detta är SÅ viktigt att du gör med bilder som du inte vill förlora, innan det är försent! Själv sparar jag (både mina privata bilder och mina kunders bilder) på 2 olika hårddiskar, samt onlinelagring. Och så givetvis ska bilder framkallas! Som fina tavlor, album eller fotoböcker! Bilder gör sig så mycket bättre i tryckt format än på en hårddisk.

Glöm heller inte bort att ett usb-minne eller en hårddisk inte håller för evigt, och vem vet hur vi sparar våra bilder om 15 år?
Du som fotograferats av mig men valt att köpa digitala bilder är givetvis välkommen att höra av dig om du vill beställa produkter genom mig 🙂 När du köper digitala bilder så skickar jag också med en guide på hur du framkallar dina bilder med ett bra resultat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *