Familjefotografering i Tidaholm

Underbara sommar och dessa sommarkvällar! Njuter för fullt även om jag inte har så mycket semester så hinner jag med att njuta av sommaren lite jag också. Torsdag och fredag denna veckan har jag lite ledigt och då ska vi iväg på lite äventyr med familjen 🙂

Familjefotograferingar utomhus är något som ligger mig varmt om hjärtat!
Denna fina familj träffade jag i juni och vi fick så fina bilder!
“Kan varmt rekommendera er att boka fotografering med Sussies foto, hon har fantastisk talang och fångar verkligen den där “in the moment”-känslan…”

Så fina ord fick jag av Malin efter att de fått sina bilder levererade, ord som gör mig superglad! Vilket förtroende att få fotografera så fina familjer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *