Nyföddfotografering – ett minne för livet


Hade du inte velat ha en sådan här bild på dig själv och din mamma?
Senaste dagarna har jag fått flera förfrågningar om nyföddfotografering, vilket är superroligt! Denna sorts fotografering är ganska “ny” i Sverige och blir mer och mer populär. Och jag förstår varför, såhär små är de bara en kort tid, otroligt värdefullt att ha nyföddbilder att titta tillbaka på.

En nyföddfotografering kan ta ganska så lång tid, jag avsätter 4 timmar för en nyföddfotografering så att ni inte ska behöva känna er stressade. Jag älskar det naturliga och enkla, utan allt för mycket rekvisita. (Det finns såklart små mössor, hårband, korgar och sjalar m.m för de som önskar det)

Vänta inte för länge med att boka din nyföddfotografering, jag har bara tid att ta ett antal fotograferingar varje månad, så har du BF i höst/vinter är det hög tid att höra av dig så ser jag till att hålla några luckor öppna för just din bebis 🙂

Du kan också läsa mer om nyföddfotografering här på min hemsida eller kontakta mig så skickar jag en informationsguide.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *