Studiofotografering Tidaholm

Finaste lilla Elsa!
Kjol och hårband finns att låna hos mig för de som vill 🙂 Finns måånga rosetter i olika färger och även kjolar i olika färger, denna lite dovare rosa är en favorit! Givetvis finns det mycket till pojkar också (om de vill ha kjol får de givetvis det också) 😉 Hängslebyxor och gubbkepsar finns det att låna i olika storlekar, kontakta mig om du är intresserad av att låna något till din fotografering.

Då var det onsdag, barnen lämnade på förskolan och jag svarar på lite mail och redigerar lite bilder, men snart är det dags att bege sig till jobb nummer två några timmar! Nästa vecka jobbar jag lite fler timmar med företaget, vilket är välbehövligt då jag har en hel del att göra! Dessutom bjuder nästa vecka på flera fotograferingar, så himla roligt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *