Mitt lilla hjärta!

Alltså, kolla in min lille goding! Dessa bilder är tagna för snart 2 år sen 🙂
Mars månad kan många tycka känns “färglös och tråkig” men så behöver det absolut inte vara, titta på bilderna ovan, ser ni hur mjukt och fint ljus det är? Och inte såå kallt att det behövs för mycket kläder! Underställ, stickad tröja och halsduk, så fint på bild! Och så det mjuka ljuset som gör att bilderna ändå känns varma och mysiga, nästan lite höstkänsla!

Jag kanske skulle försöka mig på en fotografering med Dante nu i mars och få liknande bilder 😉 Dante är dock inte alls lika pepp på att vara med på kort som Milton är.. han gnäller mest och stretar emot, det är därför ni oftare får se foton på Milton, för han tycker (oftast) att det är roligt att vara med på fotografering! Har inte att jobba på vad gäller Dante alltså 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *