Fotografering i november

gravidfotografering skövdesussies fotoTänker du att november kanske är lite tråkig månad att fota i? Att allt bara är grått och trist? Ja ibland kan det faktiskt kännas som att solen knappt visar sig överhuvudtaget i november, men jag vill ändå slå ett slag för att du kan få underbara bilder även i november, och även när det är mulet och regnet hänger i luften. Dessa bilder är fotade i mitten på november förra året, och vi tvekade lite om vi verkligen skulle fota när det var så trist väder, men jag kände att det kommer nog bli fint ändå, och Beatrice var inte sen att haka på så vi körde! Och trots att vi fick några regndroppar på oss i början av fotograferingen så blev det så himla vackra bilder. Älskar det beige/bruna och naturliga som gör sig superfint på bild 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *