Barnfotografering bland vita blommor

fotograf skövde
jag bara älskar när det blommar överallt just nu! Får så mycket inspiration då, och hade det bara funnits mer tid så hade jag fotat ännu mer! Men här om kvällen fick jag med mig Dante ut för att ta några bilder vid de vita blommorna, så fint det blev, och så glad jag är för att jag tar mig tiden att fotografera mina egna barn ibland. Denna fotografering gick på ungefär 15 minuter, och då fanns det massor av fina bilder, han börjar bli van med kameran 🙂
Och hur snygg outfit? Kepsen och byxorna är ifrån Newbie – kappahl och farfarströjan kommer från Lindex. Jag brukar i vanliga fall inte klä mina barn såhär, men på bild tycker jag det blir så fint 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *