3 vanliga frågor om barnfotografering utomhus

3 vanliga frågor om barnfotografering utomhus

1. Får vi även ta familjebilder/syskonbilder?
– Ja självklart går det bra! Om barnet är lite blyg i början så kan det vara en fördel att börja med lite familjebilder

2. Vad för kläder rekommenderar du?
– Det viktigaste är att ni har kläder som ni trivs i! Vill ni ha helsvarta kläder hela familjen för att ni trivs i det, så kör på det 😉 Men annars rekommenderar jag att inte blanda för mycket färger & mönster, och gärna matcha om ni vill ta syskon/familjebilder. Tänk också på kläder efter väder 🙂

3. Vad gör vi om det regnar?
– Regnar det mycket så flyttar vi fram / ställer in fotograferingen. Duggregnar det lite så kan vi oftast fota ändå, då jag brukar fota lite under träden som dämpar regnet i så fall. Men det avgör ni, och vi kollar alltid väderprognosen ett par dagar innan för att se hur vädret kommer att bli.

Har du fler frågor om fotografering, så är det bara att du hör av dig! Jag svarar mer än gärna på frågor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *