Digitala bilder eller produkter?

Vad vill du göra med dina bilder efter fotograferingen?
Hade jag själv gått till en fotograf så hade jag velat ha digitala bilder. Kanske någon produkt också, men framför allt digitala bilder så att jag kan göra vad jag vill med dessa. Men alla är inte som mig, vissa vill ha produkter direkt så att de kommer upp på väggen/in i album, och det är helt ok om man vill ha det så.

Jag älskar produkter också! Att få sina bilder i ett album eller på en vägg är fantastiskt! Med digitala bilder kan det lätt bli att de blir liggandes på datorn, därför kan det vara en fördel att investera i produkter istället för digitala bilder.

Jag har valt att erbjuda båda delar då det är upp till dig vad du föredrar och hur du vill göra efter din fotografering!
När du bokar en fotograf, kolla upp detta innan, vad som finns att köpa efter din fotografering. Alla fotografer erbjuder inte digitala bilder, och vissa fotografer erbjuder bara digitala bilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *