Barnfotografering utomhus

I november träffade jag Elvira och hennes två storasystrar, och även deras småbröder på “andra sidan”. Två familjer på en och samma fotografering iallafall och resultatet blev album att ge bort i julklapp, ska visa hur de blev en annan dag, för de blev verkligen superfina! Vi hade inte så mycket val av dag för fotograferingen utan fick ta det vädret som var i slutet på november. Mulet och en sådan där dag där det liksom inte ens blir ljust på dagen, men, ibland är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen, barnen var superduktiga trots kylan och bilderna blev hur fina som helst! Ni ser ju bilderna ovan på Elvira! Och så fint med stickat till, det gör sig så bra när det är lite kallare ute också 🙂

Förra gången jag fotade Elvira, Rebecca & Matilda så hade vi snö & vinter, riktigt så blev det inte denna gång, men lika fint blev det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *