Välkommen 2020!

Några tomtebloss-bilder fick vi till iallafall!
Dante vågade dock inte hålla i dem, så Milton fick vara med på kort, och Dante lovade att han skulle följa med ut en annan dag och ta kort istället 🙂

Vår nyårsafton blev jättelyckad med 4-rätters middag och fullt ös på barnen som nästan alla var vakna tills efter tolvslaget. En rejäl sovmorgon blev det dagen efter och på eftermiddagen åkte vi till Skövde för att bada lite och sen åt vi pizza.

Igår gjorde vi Ikea halva dagen och nu har jag fått upp lite ny förvaring i kontoret och i studion. Nästa vecka ska studion få sig en storstädning och jag ska röja ordentligt och plocka bort det som inte används, för att göra plats åt allt det som är nytt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *