Barnfotografering i regn

Vilka grymma tjejer som trotsade regnet för dessa bilder! 🙂

Vad gör vi om det regnar? Det är en vanlig fråga som jag får, och jag förstår att ni undrar. Vädret i Sverige är verkligen inte att lita på 😉 Men det som många inte vet är att det inte syns så väl på bild, vad för väder det är (så vida man inte specifikt önskar tex kvällssol/solnedgång)

Bilderna ovan på Rut & Majken är tagna i regn, det regnade ganska mycket faktiskt. Men vi håller oss under träden som skyddar en del, och vi fotograferade inte så jättelänge, men så fint blev resultatet ändå, älskar dessa bilder, så fina 🙂

Självklart är det att föredra att det inte regnar under fotograferingen, men ibland går det inte att flytta fram/boka om och då är det bara att göra det bästa av situationen och gilla läget & fota ändå 🙂 Det värsta som kan hända är ju faktiskt bara att bilderna inte blir bra och att vi får göra om fotograferingen senare 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *