Dante 3 år!

Lille hjärtat, på denna bilden var han lite mer än ett år, lite ljusare i håret, lika runda kinder som nu 🙂
Idag har hela familjen varit lediga och firat Dantes födelsedag. Vi började med att sjunga för honom och han fick öppna paket i sängen! (dock visste han redan vad han skulle få för presenter av oss då han varit och råkat hitta dessa i förrådet) 😉 Men lika glad för det var han 🙂 Utelek i det härliga vädret nästan hela dagen och sen har vi haft lite kalas med grill och tårta och ännu mer presenter till Dante, han var så nöjd med dagen och höll igång ganska sent då han skulle leka med alla nya leksaker 😉

Nu lite efterlängtad egentid när resten av familjen sover, imorgon blir det kalas igen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *