Album

Dragspelsalbum, klassiskt album eller minialbum?
Dessa tre album erbjuder jag just nu i mitt sortiment. Ett album passar perfekt om du vill ha många bilder från din fotografering men kanske inte vill ha alla på väggen. I ett klassiskt album kan du få plats med många bilder och jag hjälper dig med designen 🙂 I ett dragspelsalbum får du plats med 10 st bilder som är monterade med passepartout. Passar perfekt till bland annat 1-årsfotografering! Ett minialbum är en enklare variant att dragspelsalbum, där du har plats till 8 bilder, där du också får rabatt vid köp av flera likadana, dessa är poppis att beställa 3 st, behålla det ena själva, och ge bort de andra till mor&farföräldrar.

Bilder på en skärm i all ära, men foton gör sig så mycket finare i tryckt format 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *