Bildbomb från 2018!


Detta är bara en liiten bråkdel av alla fina bilder jag tagit under 2018! Vilka fantastiska barn, blivande mammor, blivande pappor, familjer, nyfödda små bebisar jag har fått träffa och föreviga! Så underbart att ha ett betydelsefullt jobb! Tack för att ni bokat en fotografering hos mig under 2018 och hjälper mig att hålla igång mitt företag, det betyder otroligt mycket att ni stöttar en “småföretagare”, utan er är jag ingenting! <3

Det kommer komma en sammanfattning av bilder från 2018 utav de jag tagit på min egna familj också, det blir en del, och även om det kan vara jobbigt ibland att ta med dem ut för att fota, så är jag glad för det nu, så fina minnen!

Nu laddar vi upp för 2019 och jag har redan så många fotograferingar inbokade, och ser fram emot varenda en <3
Gott nytt år till er alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *