Syskonfotografering utomhus

Alla barn tycker inte att det är roligt att fotograferas.. En av dessa bröder tyckte inte att det var speciellt spännande faktiskt 😉 Men som ni ser så syns det inte på bilderna, är det något jag kan, så är det att fota barn, även de som inte är så superpeppade på att vara med på bild 🙂 jag har fotat många barn och har en heeel del knep, och dessutom har jag en supersnabb kamera som hinner fånga barn “i farten” 😉

Onsdag kväll och halva veckan har gått! Denna veckan är det full fart som vanligt. Nästa vecka går jag äntligen ner i tid på mitt andra jobb för att få mer tid till företaget, och det är så välbehövligt just nu då jag har mycket jobb och många inbokade fotograferingar! Ser så fram emot alla fotograferingar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *