Fotograferingar…

Så fin bild på Ebbe! 🙂
Söndag kväll, laddar in bilder från helgens fotograferingar. I Lördags körde jag mina populära “minifotograferingar” som jag brukar göra en gång varje höst. Fullbokat även detta året, vilket är superroligt! Totalt 16 st barn fotade jag under lördagen, och trots att det var lite kyligt ute så var alla barn så himla tålmodiga och duktiga, superfina bilder på alla barn! Ska bli så roligt att visa familjerna deras bilder sen 🙂

Nu börjar en ganska hektisk tid för mig för resten av oktober då jag kommer att jobba väldigt mycket på mitt andra jobb (jag kommer sedan att jobba endast 25% och resterande tid med företaget)
Denna veckan är också fylld med flera fotograferingar, och det kommer att bli mycket kvällsjobb och inte så mycket familjetid, men det får vara så när det är en period, det kommer lugnare tider när “högsäsongen” är över sen 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *