Ny vecka igen!

Vilken fullproppad helg det har varit! I lördags var det bröllop hela dagen/kvällen! Min “lillkusin” Sofia gifte sig med hennes Christoffer, vilket blev ett helt fantastiskt bröllop och god middag och kul fest! 🙂 Jag fotograferade dessutom och bilderna blev såklart jättefina 😉 Jag fotar ju i vanliga fall inte bröllop men när släkt/vänner ber snällt så kan jag ställa upp ibland 🙂

Så igår (söndag) var det dags för den årliga Lisebergsresan, i år var vi nästan full buss! Och hade en riktigt lyckad dag på liseberg och tro det eller ej, men jag vågade åka valkyria 😉

Idag har jag varit lite mör i kroppen och lite trött, men har jobbat hemifrån datorn idag med redigering, väldigt avkopplande måste jag säga 🙂 Men nu är det ny vecka och nya fotograferingar, flera stycken denna veckan, som jag ser fram emot alla 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *