Nyföddfotografering

Fina Leon, helt ny här i världen.

Jag älskar att föreviga nyfödda, det blir så värdefulla bilder. Såhär liten är din bebis bara en så kort tid.
Jag ser en väldig ökning på just nyföddfotografering vilket är superroligt! Det blir mer & mer populärt i Sverige att föreviga sin lilla bebis första tid. Nyföddfotografering är fortfarande ganska så nytt i Sverige. Jag gillar enkla, naturliga och avskalade nyföddbilder. Gärna i svartvitt också, som bilden ovan på Leon, tänk er denna bild förstorad på fineart-papper och monterad i en ram med passepartout!

Vill du veta mer om nyföddfotografering? Jag har enbart möjlighet att ta ett antal nyföddfotograferingar varje månad, detta är för att denna typ av fotografering kräver lite mer tid än en vanlig barnfotografering och därför kan jag inte boka in för många, jag måste vara säker på att kunna garantera er en tid sen när er bebis föds (de flesta bebisar är heller inte punktliga och kommer på beräknat datum) 😉

info@sussiesfoto.se eller kontakta mig här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *