Hemma i vardagen igen

Min lilla kille som snart blir 2 år! Vilken härlig vecka vi haft på Cypern, full fart på våra killar, så inte så mycket koppla av och vila direkt 😉 Men vi har badat massor, grävt i sanden och ätit massor med glass! Så roligt också att jag fick några kort på mig ihop med Dante, det är ganska så sällsynt då han inte brukar gilla att vara med på kort 😉

Nu är vi iallafall tillbaka i vardagen igen. Och här är inte en lugn stund kan jag säga.. mycket jobb med företaget just nu och idag har jag levererat album och förstoringar till kunder! Så roligt och vilken känsla att få se bilderna i tryckt format, så fint! Jag har också massor med redigering att göra sen fotograferingar tidigare i maj, har så många bilder att visa er, håll till godo!

Dagar som denna önskar jag att dygnet hade fler än 24 timmar.. hinner inte riktigt med, och har även en lååång “att-göra-lista” på saker här i hemmet också.. det är inte alltid lätt att pussla ihop företagandet, jobb, familj och hem. Men jag vet också att det löser sig, allt har sin tid och att jobba med mitt företag är det roligaste jag vet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *