Full fart i studion

Gäller att ha tungan rätt i mun när det är full fart framåt som gäller! 🙂
Söta Billy på 1-årsfotografering i min studio! Härligt med små krypare tycker jag, även om de ofta är väldigt snabba 😉 Det kan bli lite svettigt för föräldrarna ibland som får backa sina barn som kommer fram till kameran på typ en sekund! 🙂 Men härligt med lite bilder “i farten” också!

Hörrni, det närmar sig helg! (ja jag tycker onsdag kväll är nära helgen) 😉
På fredag har jag en heldag med företaget och utbildning med världens bästa Gabriella från fotoakademien som kommer och besöker mig, är helt övertygad att jag kommer att lära mig hur mycket som helst!
Sen på lördag åker min sambo bort, så jag och barnen är lediga och har lite kalasande och lite babyshower att hinna med, blir säkert en fullspäckad helg som vanligt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *