Är ni redo att plocka blommor?

Finaste Minelle bland förgetmigej <3

Jag vet att det fortfarande är snö ute och bara februari.. men nu får jag in massor med bokningar för april/maj/juni och även juli! Då jag jobbar 50% med annat så har jag begränsat med tider och jag kommer pussla ihop allt vad jag kan för att hinna med att fota er alla! Det finns några lediga tider i vår, framförallt på vardagsförmiddagar runt 9-10-tiden, då ligger solen fortfarande ganska lågt och vi kan få härliga bilder med mjukt ljus! Även kvällstid, som är mitt favoritljus! Det är så värt att låta barnen vara vakna lite längre och få springa fritt (kanske barfota om vädret tillåter!) och plocka blommor och sitta ner i gräset, nu längtar jag till våren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *