Paket på väg!


Söta Kian på 1-årsfotografering med smash the cake!

Dags för ny vecka! Barnen är på förskolan och jag jobbar några timmar vid datorn för att snart bege mitt till mitt andra jobb. Imorgon och onsdag blir det fotograferingar, som jag längtar!
Jag väntar också på två spännande paket.. Det ena paketet har varit lite på vift och det borde jag fått för längesen, men ni vet, posten… förhoppningsvis kommer det imorgon! Och det innehåller något spännande till studion som kommer ge möjlighet för lite mer variation till era studiobilder! 🙂
Det andra paketet är ett tuuungt paket, och det innehåller bland annat något som man kan ha på väggen! Alltså något till mitt sortiment av produkter som jag erbjuder! Ska bli spännande att packa upp och jag kommer att visa er när det är klart 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *