2017 – tack för detta året!

Wow! Vilket år det har varit!
2017 började (eller ja, fortsatte) för min del med att jag var föräldraledig, då jobbade jag endast med företaget på kvällar och helger. Från och med maj månad så körde jag företaget på måndagar också, vilket var väldigt välbehövligt då jag hade extremt mycket att göra och högt tryck på bokningar!
Sen i augusti skolade vi in Dante på förskolan och de gick då 20 timmar i veckan, vilket gav mig lite mer tid till företaget (hade behövt mer, inser jag nu i efterhand, då jag hade mer att göra än vad jag räknat med!) Men så rolig höst jag har haft, att äntligen få jobba så mycket med det jag älskar! Jag njuter varje sekund! (okej, kanske inte när det är dags att jobba med bokföring) men det är ju sådant som hör till det också!
2017 har varit så långt över mina förväntningar och jag har investerat mycket pengar i utbildning och utrustning till företaget, att utvecklas är viktigt för mig!

Jag har stora planer för 2018 och kommer då att jobba ÄNNU fler timmar med mitt älskade företag, SÅ taggad inför detta och redan i januari har jag massor av roliga saker att se fram emot! Flera fotograferingar och dessutom en liten stockholmsresa med underbara kollegor! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *