Hej oktober!

Några höstbilder som jag tog på barnen i vår trädgård här om dagen! <3
Nu är det äntligen oktober månad! En fullspäckad månad på många sätt! Milton fyller hela 3 år den 16 oktober, då ska det kalasas! Han har bestämt att han ska ha kalas med tema “pippi och pirater” och vill ha skattjakt med guldpengar 😉

Jobbmässigt så går vi nu in i ordentlig högsäsong, jag ska träffa massor med barn & familjer som vill ha fina höstbilder! En och annan studiofotografering kommer det bli också! Många vill beställa julklappar nu och mina fantastiska produkter passar perfekt till detta! Garanterat uppskattade julklappar till nära och kära!

Dessutom i slutet av månaden åker jag ner till Malmö igen för utbildning hos världens bästa Gabriella Soutine! Ska bli så himla roligt! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *