Minifotograferingar – 7 oktober

Nu har du möjlighet att ta del av mitt fantastiska erbjudande! De tre första tiderna bokades upp på bara några minuter! Och nu finns det endast 3 tider kvar! Kl 9.00, 14.15 och 15.00 (Jag släpper också två extra tider; 15.45 och 16.30) Det är först till kvarn som gäller, och du bokar genom att maila till info@sussiesfoto.se eller skicka ett PM på facebook eller instagram.

Vi fotograferar i 30 minuter på en plats i Tidaholm där löven hunnit få vackra färger! Jag BJUDER på hela fotograferingsavgiften (värde 795:-) och ni betalar endast för de produkter eller digitala bilder som ni vill! Beställningen gör ni på er personliga bildvisning ca 2 veckor efter er fotografering. Det kommer också att finnas exklusiva erbjudanden under er bildvisning, perfekt att fixa julklappar som kommer att uppskattas!

Jag hoppas på en fin höstdag den 7 oktober och ser SÅ fram emot att få fotografera alla dessa barn & familjer! <3

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *