Gravidfotografering

9 månader i livet, som går såå fort! Glöm inte bort att boka din gravidfotografering, man glömmer så fort! Här är vackra Catrine som jag fotograferade i slutet på juni, så fint det blev! Detta är bara ett urval av många fina bilder!

Annars så jobbar jag lite och semestrar lite! Nu går vi snart in i augusti, sommarens sista månad! Jag har en hel del fotograferingar inbokade i augusti och så håller jag på att jobba massor med vad som komma skall i höst, mer info om detta kommer! Men det ligger mycket jobb bakom, men det kommer bli såå bra!
Den 21 augusti skolar vi in vår minsting på förskolan! När blev han så stor? Tanken är att de kommer att gå ungefär halvtid i höst när jag jobbar med mitt företag! Kommer bli en perfekt kombo!

Idag blir det först lite jobb och sen blir det en liten utflykt till min lillebror! Ska bli roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *