Smash the cake i studion – Dante 1 år

När Milton fyllde 1 år så gjorde jag två fotograferingar med honom. En utomhus bland höstlöven, och en smash the cake i studion. Han kladdade ordentligt och åt massor med tårta. Dante däremot.. han var typ rädd för tårtan och ville absolut inte kladda. (vi fick till och med sätta fast några majskrokar på baksidan för att han skulle bli intresserad) 😉 Så det blev inte så många bilder från denna fotografering då han helt enkelt inte tyckte att det var så roligt, men några fina kort blev det ju iallafall, och det var ganska skönt att jag inte behövde städa så mycket efteråt 😉

Vill du också föreviga ditt barns 1-årsdag med tårta och vimplar i studion? Välkommen med din bokning! info@sussiesfoto.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *