Bildredigering


Då var det fredag igen! Är det något annat än måndag och fredag hela tiden eller? Känns ungefär så! Idag har det varit ledig dag med båda barnen! Vi har varit på lekparken och Milton har gungat “ända upp till himlen” och gjort sandkakor i mängder! Därefter har vi ätit korv med bröd och sen somnade faktiskt båda barnen samtidigt, vilket innebar lite lugn & ro för mig! 🙂 När Johannes kom hem från jobbet så åkte vi hela familjen till godisaffären och köpte godis som vi sedan åt framför Nils Karlsson Pyssling (efter att vi ätit tacos givetvis) 😉 Nu sover alla 3 killarna och jag passar på att sätta mig vid datorn lite. Denna helgen har jag inte bokat in några fotograferingar, men har flera från förra veckan som jag ska jobba med, göra urval, redigera och leverera bilder! Bland annat den lille killen på bilden ovan, Vincent, där föräldrarna nu har valt ut sina favoriter <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *