Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag!
Så härligt att kärleken har fått en helt egen dag <3

IMG_5230Detta är Lovis, en av mina favoritbilder genom tiderna <3

Något som många kanske tänker är att “vi borde fotografera oss hela familjen”, “det finns bara mobilbilder på xx när han är liten” “vi skulle ha gått till en fotograf…” listan kan göras lång! När man har barn så vet man hur otroligt fort tiden försvinner, investera i en fotografering, jag hjälper er att skapa minnen som ni kan se tillbaka på i all evighet! Det finns inte mycket som betyder så mycket som foton. Ettårsfotografering i studion eller samla hela familjen för en härlig sommarfotografering utomhus?

Okej, nu svävar jag iväg lite, men är det något som det är värt att investera i, så är det fotografier. De håller bra mycket längre än en bukett blommor, även om de också är vackra att se på…

IMG_9062

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *