Sussies foto Tidaholm

IMG_4834
Jag vet inte om jag har visat denna bild för er innan? (Bilden är dock mäklarens bilder från när vi köpte huset)
Detta är då baksidan på vårt hus i Tidaholm. Dörren till höger är ingången till studion och det är där jag möter er när ni kommer hit för att fotograferas! Så himla smidigt att kunna ha sin studio i hemmet, men att det ändå finns en egen ingång!
Min studio är inte speciellt stor, men ändå ganska mysig! Jag fotograferar sällan större familjer, och gör jag det så föredrar jag att göra det utomhus!

När min nya logga är klar så tänkte jag även försöka få upp en liten skylt på dörren!
Det finns mycket jag skulle vilja göra med min studio, men tiden räcker inte riktigt till när man har två barn som kräver mycket uppmärksamhet! 😉 Ska dock beställa hem lite nya printar och få upp på väggen! De behöver uppdateras känner jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *