Kylan…

IMG_1607
Nu var snön och kylan tillbaka! Shit, vad kallt det är ute! Efter att jag lämnat Milton på dagis imorse så tog jag och Dante en liten promenad, med betoning på liten! Så himla kallt, att det lockade mer att spendera resten av dagen inomhus, så det fick bli så. Hunnit med att tvätta och röja lite, gör man något annat när man har barn? Man städar, och de stökar ner, man tvättar och de smutsar ner 😉 Och så fortsätter det så…

Har även hunnit sitta ner med lite bokföring idag, viktigt att hålla ordning i pärmarna! Jag är verkligen inte duktig på detta med bokföring, men har valt att sköta det själv (förutom årsdeklarationen) då jag inte fotograferar på heltid så blir det inte fullt så mycket kvitton och fakturor, så det ska jag nog klara av att hålla reda på, men ibland sitter jag som ett frågetecken kan jag lova.. trots att jag läste en kurs i företagsekonomi för några år sen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *