Gravidfotografering i vinterlandskap

img_4785 img_4805 img_4808 img_4828 img_4889 img_4921 img_4967 img_4979
I Torsdags var det SÅ himla kallt. Men fint ute! Snö och sol, som är en himla bra kombination! Jag sökte efter en modell som var gravid som ville hjälpa mig att få fina bilder ute i snön. Erica blev det som ställde upp och gjorde det med bravur! Att hon inte frös ihjäl är ett under! Det tog låång tid för mig att tina upp efter denna fotografering, och då hade jag ändå vinterkläder på mig! Dottern Ester var också såå tapper som var med på några bilder ihop med mamma och lillebror i magen!

Gravidfotograferingar är verkligen något speciellt! Det har blivit allt större efterfrågan på att få fina bilder under en så viktig tid i livet! En tid fylld av förväntan och nyfikenhet.
Vill du boka en gravidfotografering? Kontakta mig så försöker vi hitta en ledig tid! Pris 1200:- inkl 5 digitala bilder.
info@sussiesfoto.se

Den fina kransen med brudslöja är gjord av akdesign (finns på instagram)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *