Milton 2 år

img_7504Detta är den allra första bilden som togs på Milton <3 50 centimeter lång och 3425 gram tung.img_7629sHär är Milton 6 månader och har lärt sig sitta 🙂img_9957Ett år gammal 🙂img_37241,5 år är han på denna bildenimg_6936Denna bilden är tagen för knappt 2 veckor sen på Kos, vår stora kille!

Idag fyller Milton 2 år! Och vad mycket som hänt med honom på dessa två år. Nu pratar han massor och har en helt egen personlighet. Han älskar pippi, emil och saltkråkan. Äter gärna korv med mos och älskar att hoppa. Flera gånger om dagen pratar han om “moster bella” och gösta. Han leker gärna med grannen Luna och han skulle aldrig klara sig utan “snuttis och tutten”. Sover gör han allra helst mellan mamma och pappa, och han gillar att krama lillebror som han döpt till “Dantis”. Han har en väldigt stor vilja, och ibland sliter vi håret av oss här hemma, men han är också så rolig och mysig och har lärt oss så mycket om livet! Vår älskade, stora kille!

1 reaktion på ”Milton 2 år”

  1. Hej .. skulle eventuellt vilja boka in en fotografering hos dig, hur går man tillväga för att komma i kontakt med dig 🙂 Hittar inget på din hemsida!
    Mvh Frida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *