Liten tjej & stor häst

img_5896
Ni som följer mig på instagram och på facebook har redan sett denna bilden 🙂 Det är Nickie och hennes stoora häst! Jag har ju även visat en bild på henne när hon pussar på sin lilla häst, och dessa två bilder har fått massor med kommentarer, det värmer otroligt mycket att ni gillar mina bilder! Nickie fick jag “låna” då jag eftersökte barn med djur till fotografering för skojs skull. Tycker det är roligt att göra små projekt ibland och fota för att det är kul, helt utan press på att det ska bli bra 🙂 Det var många föräldrar som ville låna ut sina barn med djur, så kanske detta blir ett litet projekt kommande år, vem vet, kanske det kan bli en liten utställning till slut? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *