Livet med en 2-åring

img_2847När blev du så stor lille Milton?

Milton blir snart 2 år! (jag fattar inte vart tiden har tagit vägen?) Det är verkligen sant som alla säger att tiden går så mycket fortare när man får barn! Nu är han ca 85 cm lång och väger 12 kilo 😉 Dessutom är han storebror och pratar väldigt ofta om “Dante” och vill pussa och hålla honom.

Nu under sommaren så har han lärt sig att prata så himla mycket. Han tjattrar hela tiden och varje dag kommer det nya ord. Så roligt att kunna kommunicera med honom! Han älskar att spela fotboll och gör det mest hela tiden! Det är oftast full fart från morgon till kväll, men ibland så sätter han sig i soffan en stund och tittar på film, då är favoriterna Pippi, Emil eller Skrållan.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *