Min kamerautrustning

IMG_7133
En del är nyfikna och undrar vad jag fotar med, och det kan jag berätta för er att jag har en canon eos 6d som är min bästa vän! Vet inte vad jag skulle göra utan den 🙂 Objektivet som sitter på är ett 50mm 1.4, vilket är ett perfekt objektiv för porträtt och man får fin bakgrundsoskärpa. Objektivet är också bra när man fotar i lite sämre ljus! Jag har snart planer på att köpa ett Sigma ART 1.4 istället, men objektiv är verkligen inte gratis, men man får se det som en investering 😉

Jag hade tidigare en extern blixt också, men då jag inte fotar bröllopsfester eller liknande så sålde jag faktiskt den. Jag har också en reservkamera, ifall något skulle hända med min kamera så vill jag inte stå tomhänt!
Ett antal minneskort, ett extra batteri, dator, bakgrundsstativ, dagsljusslampor, golv, bakgrunder och en heel del rekvisita är också sådant som jag införskaffat mig, det blir en hel del, och ändå finns det så mycket som man vill ha!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *