Bilder på olika sätt

sussiesfotoFamiljefotografering i Tidaholm

Den här familjen ska nu få sina bilder levererade! Jag sparar alltid ner alla bilder i olika format. Dels anpassade för webben, då är bilderna i lite mindre storlek så att man snabbare kan ladda ner bilderna och snabbt kan ladda upp på tex facebook och instagram. Bilderna är dessutom anpassade för användning på webben. Dessa bilder får man ladda ner från ett webb-galleri som man får en länk och ett lösenord till 🙂
Sen får man även bilderna högupplösta på ett usb-minne. Då är det med en kopia i svartvitt av varje bild också. Dessa bilder används till framkallning och förstoringar!

Med andra ord blir det tre versioner av samma bild. Jag sitter dock inte och gör dessa en i taget, för det skulle ta evigheter.. jag använder mig av något som kallas för “actions”, det innebär att jag har ett färdiginspelat “action” där jag förbestämt vad som ska hända med bilden, så jag trycker bara på “play-knappen” och datorn gör då alla bilder jag har öppnat i photoshop tex svartvita och sparar sen dessa i en mapp. Supersmidigt och jag kan göra annat under tiden!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *