Syskonfotografering i studion

IMG_5895 IMG_5945IMG_5913 IMG_5906 IMG_5941IMG_5999IMG_5937IMG_6002IMG_5946

I mitt jobb som fotograf så får jag träffa så himla mycket olika personligheter! Blyga, spralliga, sura och nyfikna barn! Det är lika spännande varje gång att se hur barnen är! Vissa kommer fram på en gång och börjar prata, och sen när de ska åka hem så frågar de om de får stanna kvar hos mig, haha! En del är avvaktande och undrar vad sjutton dem ska göra i min studio och en del är rent ut sagt förbannade på det mesta, haha, en utmaning varje gång! Och det är väl det som gör det så roligt, man vet aldrig hur en barnfotografering ska gå! Oftast hinner vi uppleva alla sorters humör under den tiden vi fotograferar 🙂

Tjejerna ovan var riktigt roligt att få träffa! Två systrar fyllda av bus och spring i benen, och visst blev det fina och härliga bilder? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *