Hej då, April, Hej Maj!

IMG_5131

Då var det dags att säga hej då till April och välkomna maj månad! Det sägs att det ska bli vår på riktigt nu den kommande veckan!

Milton har haft feber nästan hela veckan, så han har fått vara hemma från förskolan, nu äntligen är han bättre så på tisdag får han leka med kompisarna på dagis igen!

Snart är ytterligare en helg över, denna har fyllts med flera fotograferingar och jag har träffat flera familjer och underbara barn! Det är verkligen så olika personligheter i barn, och under en fotografering hinner oftast alla humör att visa sig, både skratt, gråt och ilska 😉 Och det är väl det som är det charmiga med barn, man vet aldrig vad som händer! 🙂

Imorgon har jag tagit en helt ledig dag, och jag och mina systrar ska åka till gekås för att shoppa loss lite. Bland annat ska jag köpa lite uteleksaker som Milton kan ha i trädgården i sommar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *